Sökmotoroptimering

Det finns en stor chans att du hittade mig på grund av SEO. Googla ”Digital affärsutveckling” så får du en bättre bild av vad jag menar. Jag presterar med ett mål i åtanke: högre rankningar inom organisk sökning. För att göra detta använder jag mig av tekniker som utvecklats av topp-experter i området. Jag jobbar med teknisk SEO, skapa innehåll och att öka närvaron för klick och konverteringar. Kontakta mig idag för en bedömning av din nuvarande SEO strategi och låt oss komma överens om hur vi bäst kan arbeta tillsammans för att hjälpa dig med din tillväxt.

Divi WordPress Theme

Analys

Med tydliga mål i sikte hjälper jag dig med analys-frågor. Målen kommer att utvecklas när du förstår vad som är möjligt och klokt och vad som inte är det. För mig kan de viktigaste målen för ett analys-samarbete vara:

  1. Skapa automatiserade rapporter för grundläggande data som nerladdningar, användarkonton, aktiva app användare, sessioner, längd på sessioner och event spårning etc. beroende på om det är web eller app som primärt ska användas.
  2. Säkerställa att nyckelpersoner får svar på deras datafrågor. Gör en tydlig lista på vad som spåras (som events och sidor/skärmar) och se till att det matchar behoven i företaget.
  3. Skapa en samlad vy för en kund
  4. Hitta ett sätt att göra livet enkelt för framtida dataanalytiker som blir en del i teamet
  5. Minimera tid för utvecklare och uppnå allt detta till en rimlig kostnad

Se senaste analys-projekt här. 

Våra Författare & Konsulter

Lucia Mati

Lucia Mati

SEO & Analytics Konsult

Ondrej Papanek

Ondrej Papanek

IT Konsult

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna

Få premium innehåll

Utveckla dina affärer med unika nyheter inom Digital Affärsutveckling

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få senaste nytt helt kostnadsfritt direkt i din mejlinkorg

Följ oss

Följ oss gärna och bli en del av vår community. Vi delar med oss av våra bästa digitala affärsutveckling-tips.