Mina tjänster

Vill du ha mer trafik? Självklart vill du det. Frågan är mer hur du ska uppnå målen. Med mina taktiker kommer du att uppnå mätbara resultat som ger hög avkastning. 

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering, SEO konsulting och SEO strategi.

Det finns en stor chans att du hittade mig på grund av SEO. Googla ”Digital affärsutveckling” så får du en bättre bild av vad jag menar. Jag presterar med ett mål i åtanke: högre rankningar inom organisk sökning. För att göra detta använder jag mig av tekniker som utvecklats av topp-experter i området. Jag jobbar med teknisk SEO, skapa innehåll och att öka närvaron för klick och konverteringar. Kontakta mig idag för en bedömning av din nuvarande digitala strategi och låt oss komma överens om hur vi bäst kan arbeta tillsammans för att hjälp dig med din tillväxt.

Läs mer

Innehåll

Innehållsoptimering, optimera on-page och data analys.

Söker du efter copy som både målgrupp och sökmotorer diggar? Originellt digitalt innehåll med glimten i ögat som genererar återkommande kunder?

Då har du kommit rätt. Jag jobbar enbart med SEO-anpassat premium innehåll som konverterar och säljer.  Texten levereras med kvalitet, sökordsanalys och innehåll med research. Långa samarbeten, snabba leveranser och rimliga priser hittar du här. 

Läs mer

Nyheter

Digital affärsutveckling nyhetsbrev

Kontakt

 lucia.mati86@gmail.com